2011. augusztus 30., kedd

Bowden, Oliver : Assassin"s creed : reneszán - Jelenlegi ára: 3 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Assassin"s creed : reneszánszA könyv listaára: 3789 Ft. Leírás:
Egy hasonló címmel futó - Assassin Creed nevű - videojáték második verziójának alapján íródott Oliver Bowden történelmi fantasyje, amely a képzeletbeli tizenötödik századi Itáliába kalauzolja el olvasóit. A felnőtt mese főhőse egy Ezio Auditore nevű fiatalember, akinek életcélja, hogy bosszút álljon családja (magas rangú itáliai arisztokratákból álló) gyilkosain, és feltárja édesapja sorsának rejtélyes történetét. Ahhoz, hogy küldetését teljesítse, profi orgyilkossá kell, hogy legyen. Mesterei révén keveredik bele az orgyilkosok rendje és a templomos lovagok közötti konfliktusba, akik mindketten egy másik világból származó, nagyhatalmú tárgyat keresnek, amely lehetővé teszi az emberi elme manipulálását. Mindeközben Ezio nem feledkezhet meg sem saját küldetéséről (amelynek csúcspontja - az egyébként valós történelmi alak - Rodrigo Borgia megölése lenne), sem Itália iránti elkötelezettségéről, amelynek népét feltett szándéka felszabadítani a zsarnokság alól. A művet, amelyben valós és elképzelt karakterek, események keverednek egymással, a misztikus kalandregények hívei kereshetik. ISBN: 978-963-9861-34-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 110 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 22:24
. Bowden, Oliver : Assassin"s creed : reneszán - Jelenlegi ára: 3 110 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése