2011. június 29., szerda

Lóbalzsam 500ml kiemelt AKCIÓ 600.-ft. - Jelenlegi ára: 600 Ft


LÓBALZSAM 500ML KIEMELT AKCIÓ! 600. -FT.
A Lóbalzsam krém ízületi- és izomfájdalmak, lumbágó okozta fájdalmak csillapítására javasolt. Hatásosan alkalmazható sportsérülések (húzódások, rándulások, ficamok) kezelésére. Hűsítés és frissítés mellett kellemes izomlazító hatású, az izomláz okozta fájdalmat is csökkent. Meghűlés- megfázás esetén a meleg  fürdővízben oldva csökkenti a megfázás tüneteit. A Német állatorvosok a versenylovak ízületeinek kezelésére és versenyek előtti bemelegítő krémnek fejlesztették ki. Később észrevették, hogy a kenőcs használ azon emberek kéz ízületein, akik kenegették a lovakat. Ezen felbuzdulva megkezdődtek a kutatások és kifejlesztették ezt a humán szférában használatos Lóbalzsamot, amely már rengeteg emberen segített. A Vitál-Lóbalzsam hűsít és felfrissíti a fáradt és igénybe vett testrészeket.
Alkalmazás:
Az igénybe vett testrészre vigye fel a balzsamot, alaposan masszírozza be és hagyja hatni. Nyílt sebbe és szembe ne kerüljön.
A balzsam 500ml-es kiszerelésben kapható.
POSTAKÖLTSÉG BANKI UTALÁS ESETÉN: 810. -FT.
Fontos tudnivaló licitálás előtt:
-A sikeres licitálást követően kérem, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben, és  a termék vételárát a postaköltséggel együtt a licit végétől számított 7 napon belül egyenlítse ki, ellenkező esetben automatikusan negatívval értékelem, és a terméket újra regisztrálom! Köszönöm érdeklődését, sikeres licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-07-20 15:00
. Lóbalzsam 500ml kiemelt AKCIÓ 600.-ft. - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése